Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Історія любові єврейського подружжя, вже скоро на сцені театру ім.Заньковецької

23-24 листопада відбудеться прем'єра вистави «Вороги. Історія любові» на сцені Національного театру імені Марії Заньковецької у Львові.

Постановка здійснена за однойменним романом єврейського письменника, лауреата Нобелівської премії Іцхака Башевіса Зінґера. Режисером вистави виступив генеральний директор – художній керівник театру Максим Голенко.

Одну з головних ролей у виставі виконає відома кіноактриса Римма Зюбіна. Вона зіграє дружину головного героя Германа. Це перша поява актриси на сцені львівського театру.

За словами режисера Максима Голенка, наскрізною темою вистави є співіснування людей та Бога, втілене у складних стосунках головного героя з жінками.

Римма Зюбіна розповіла, що її героїня Тамара - біблійна постать, яка приймає той факт, що її чоловік Герман знову одружений, і навіть готова виховувати його дитину від іншої жінки.

Прем'єра вистави «Вороги. Історія любові» - вже друга прем'єра Національного театру імені Марії Заньковецької на великій сцені цього сезону. Раніше відбулася прем'єра вистави «Земля» за твором Ольги Кобилянської.

Прем'єра вистави «Вороги. Історія любові» відбудеться 23 та 24 листопада на великій сцені Національного театру імені Марії Заньковецької у Львові. Придбати квитки можна за посиланням.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ