Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Іван Денькович – проект Партії регіонів?

Іван Денькович – це проект Партії регіонів. Таку заяву сьогодні, 22 березня, під час прес-конференції зробив депутат Львівської облради від БЮТ Остап Федоришин.

 

За словами Федоришина, серед львівської інтелігенції ширяться чутки, що Партія регіонів має намір розпустити львівську облраду як оплот демократії. «Його, (Деньковича) покровитель злетів з крісла, і він, знаючи, що з таким інтелектом і такою мораллю його нічого не чекає, міг – не стверджую, але міг – піти на службу до бенкендорфів, янучарів та іншої антиукраїнської, протабачної худобини», – заявив депутат.

 

З такою думкою погоджується і обраний на засіданні фракції БЮТ в. о. голови Іван Стецькович. «Ви знаєте, що через кілька днів на Львівщину приїде президент, вочевидь, привезе нового губернатора. І треба було довести ситуацію в облраді до того, щоб облрада не мала жодного морального обличчя, щоб вони могли приїхати і робити тут, що хочуть. Хіба потрібна теперішній партії влади облрада, яка приймає заяви по Табачнику та відстоює Степана Бандеру? Тому треба було переконати всіх, що тут самі корупціонери», – каже він.

 

На думку депутата, це може дати підстав новому голові Львівської ОДА звернутися до Верховної ради про розпуск Львівської облради, так як це було в Тернополі.

 

Нагадаємо, 11 березня у четверговому номері газети «Експрес» з’явилося інтерв’ю з головою ЛОО партії «Батьківщина» Іваном Деньковичем, який заявив, що в облраді створена мафія, яка на корупційній основі контролює прийняття рішень. Зокрема назвав прізвища депутатів Я. Дубневича, П. Клодія, М. Коваля.

 

Нагадаємо також, що 20 березня, відбулося засідання бюро Львівської обласної організації партії «Батьківщина», під час якого було розглянуто питання про ситуацію у фракції БЮТ у Львівській обласній раді.

 

Як стало відомо Гал-інфо з джерел, бюро ухвалило рішення вивести зі складу бюро ЛОО партії «Батьківщина» редактора газети «Наша Батьківщина» Василя Семена та голову Яворівської районної організації партії Івана Стецьковича.

 

На цьому ж засіданні було ухвалено рішення про виключення з партії Івана Стецьковича, Василя Семена, заступника голови Львівської облради Романа Ілика та депутата облради Ігоря Сенишина.

 

Також бюро ухвалили рішення виключити зі складу фракції в обласній раді крім перерахованих вище осіб депутатів Ярослава Дубневича та Михайла Сендака.

 

Крім цього, бюро скасувало усі рішення, які були напередодні ухвалені фракцією, зокрема про обрання головою фракції Івана Стецьковича. Було розглянуто заяву Людмили Козак про її відхід з посади голови фракції і ухвалено рішення провести на наступному тижні розширене засідання бюро з питання обрання нового голови.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ