Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Іванна Климпуш-Цинцадзе: Важливо, що довіра до війська зростає

Віце-прем`єр-міністр із питань європейської та євроатлантичної інтеграції України Іванна Климпуш-Цинцадзе зустрілася з представниками організації Center for Civilians in Conflict Федеріко Борелло та Сергієм Дьомою. Про це повідомив Урядовий портал.

Організація займається допомогою цивільному населенню у конфліктних зонах по всьому світу. Метою її діяльності є допомога постраждалим, аналіз конфліктів і запобігання цивільним жертвам.

Представники Center for Civilians in Conflict поділилися результатами дослідження життя цивільного населення у прифронтових населених пунктах і висловили готовність допомогти Уряду у розробці заходів запобігання загибелі мирних людей, а також започаткувати впровадження підходів НАТО до поглиблення розуміння та взаємодії військових і цивільних на українських територіях, прилеглих до лінії розмежування на Сході держави.

Іванна Климпуш-Цинцадзе подякувала Center for Civilians in Conflict за увагу до ситуації в зоні бойових дій і запевнила співрозмовників у зацікавленості та підтримці їхньої роботи в Україні. За словами Віце-прем`єр-міністра, важливим у цьому контексті є зростання довіри громадян до армії, тож цей діалог треба продовжувати.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ