Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Кабмін звільнив Ігоря Лікарчука з посади директора УЦОЯО

Ігоря Лікарчука звільнили з посади директора Українського центру оцінювання якості освіти (УЦОЯО). Про це йдеться у розпорядженні Кабінету Міністрів від 21 вересня 2015 року.

"Звільнити Лікарчука Ігоря Леонідовича з посади директора Українського центру оцінювання якості освіти згідно з його заявою", - йдеться у документі.

Нагадаємо, 22 липня уряд вирішив відсторонити від виконання своїх обов'язків Ігоря Лікарчука на час розслідування ГПУ. 21 липня у генпрокуратурі заявили, що спільно з МВС і СБУ проводять слідчі дії стосовно керівників УЦОЯО. Про це очільник ГПУ Віктор Шокін повідомив під час брифінгу, зазначивши, що керівництво цього центру зловживало своїм службовим становищем і скоїло низку тяжких злочинів. Першому заступнику директора УЦОЯО Володимиру Виннику було оголошено підозру в скоєнні злочину, суд обрав йому запобіжний захід у вигляді домашнього арешту.

Лікарчук повторно написав заяву на звільнення після відставки його сина Костянтина з посади заступника голови Державної фіскальної служби.

5 канал

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ