Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Учителів не запросили на обговорення освітньої реформи

9 грудня у Верховній Раді України будуть проведені парламентські слухання на тему: "Правове забезпечення реформи освіти в Україні". Разом з тим, виходячи з тексту постанови Верховної Ради України "Про проведення парламентських слухань на тему: "Правове забезпечення реформи освіти в Україні", участь учителів у заході не передбачена. Інформує Гал-інфо із посиланням на освітній портал.

Згідно з постановою, до участі в парламентських слуханнях запрошено Президента України, міністра освіти і науки, міністра економічного розвитку і торгівлі, міністра фінансів, інших керівників центральних органів виконавчої влади, голів обласних державних адміністрацій, голів профільних комісій обласних рад, керівників управлінь освіти і науки обласних (міських) державних адміністрацій, наукових працівників Національної академії наук, керівників навчальних закладів та представників громадських освітянських організацій.

Коментуючи ситуацію з неучастю учителів у парламентських слуханнях, екс-директор УЦОЯО Ігор Лікарчук у своєму Facebook повідомив, що до складу делегації від Київської області, яка візьме участь у заході, включено вісім обласних чиновників і двох директорів навчальних закладів.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ