Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Кадастрові реєстратори Львівщини цьогоріч опрацювали більше 152 тис. звернень

Від початку 2019 року до Головного управління Держгеокадастру в Львівській області надійшла 153 761 заява про надання адмінпослуг з питань ведення Державного земельного кадастру.

На сьогодні опрацьовано 152 635 заяв, або 99% від їх загальної кількості. Фахівці опрацювали більше 80 тис. заяв про реєстрацію земельних ділянок, або 99% від загальної кількості заяв про надання цієї адміністративної послуги. Найбільше ділянок зареєстровано в Жовківському (7 348) і Пустомитівському (6 593) районах Львівської області.

Також найбільш затребуваною громадянами послугою залишається надання витягів із Державного земельного кадастру про земельну ділянку. Найбільшу кількість таких документів видано у Пустомитівському (3 426), Жовківському (2 831) та Сокальському (2 501) районах Львівщини.

Довідково

Відповідно до Закону України ʺПро адміністративні послугиʺ з 1 січня 2015 року на всій території України органи земельних ресурсів надають послуги через центри надання адміністративних послуг (ЦНАП), які утворені при місцевих державних адміністраціях та органах місцевого самоврядування. Ознайомитися з адресами ЦНАПів на офіційному сайті Держгеокадастру

Нагадаємо, як писало Гал-інфо, нещодавно чиновника Держгеокадастру викрили на систематичних хабарях.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ