Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Кам’янець-Подільський увійде до нового каталогу локацій для кіновиробників

19 липня в Кам’янці-Подільському з робочим візитом побували засновник агенства з пошуку та просування локацій в Україні Location Agency «KINOPOINT» Володимир Свеженцев та режисер Олександр Моїсеєнко, які наразі працюють над створенням нового каталогу локацій для національних та міжнародних кіновиробників.
фото - Вдало

Про це інформує Вдало.

Оглядову екскурсію містом та районом для команди «KINOPOINT» провела Анастасія Донець, голова громадської організації «Маліївецька спадщина», а в Кам’янці-Подільському виконавчий директор Хмельницької кінокомісії Андрій Заєць розповів про співпрацю з пошуку та просування нових локацій для кіно в регіоні.

Міські локації Кам’янця-Подільського їм дуже добре відомі, адже тут Олександр Моїсеєнко працював над кількома проєктами, серед яких серіали «Дев’ять життів Нестора Махно» та «Віра. Надія. Любов». Під час оглядового візиту особливий інтерес викликали унікальні локації, які знаходяться в каньйоні річки Смотрич та завод «Електрон».

«Сучасна українська і світова кіноіндустрія сьогодні потребує нових цікавих і зручних локацій, інвестування в них та просування», – зазначають в Location Agency «KINOPOINT».

Також гості зазначили, що позитивним є той факт, що Кам’янець-Подільська міська рада без перешкод дає можливість для виробництва кіно в адміністративних будівлях на прикладі художнього фільму «UNBRIDLED».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ