Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Кандидат на посаду міського голови Василь Куйбіда сьогодні презентував свою передвиборну програму

Свою програму кандидата на міського голову Львова 20 лютого презентував кандидат в міські голови Василь Куйбіда. За словами Василя Куйбіди, він іде до виборців з новою командою та новими ідеями: „Ми маємо програму дій, розписану потижнево з чітким визначенням часових та фінансових термінів реалізації всіх пунктів програми. Після виборів, якщо ми прийдемо до влади, залишиться лише розписати виконавців програми і вона одразу ж вступить в дію”, — зазначив Василь Куйбіда.
За словами кандидата на посаду міського голови від „Нашої України”, в разі, якщо він переможе на виборах, то він обіцяє забезпечити кожному проблемному підприємству потужного інвестора, ліквідувати заборгованість по заробітній платі працівникам бюджетної сфери, яка на сьогодні становить близько 14 млн грн, перетворити Львів на науково-освітній центр, а також щорічно будівництво 200 000 метрів квадратних для мешканців міста.
Як зазначив Василь Куйбіда, таким чином щороку планують будувати близько 3000 нових квартир, в тому числі для молодих сімей та незахищених верств населення. Минулого року, за його словами, було збудовано 112 000 метрів квадратних житла. За словами Василя Куйбіди, під будівництво нових помешкань для львів’ян планують виділяти 50 млн грн щорічно.
Одну з основних перспектив для розвитку Львова Василь Куйбіда бачить впровадження енергозберігаючих технологій. Якщо він стане міським головою, то обіцяє провести енергоаудит кожної державної установи, щоб розробити схеми якнайефективнішого використання енергоресурсів. Одним із своїх основних завдань на посаді міського голови Львова Василь Куйбіда бачить встановлення нових меж Львова та нового генерального плану міста. Крім цього, кандидат планує розробити нові, більш прозорі правила забудови та реставрації існуючих будівель, а також нові правила оренди.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ