Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Кандидати на посаду міського голови Львова обіцяють створювати нові робочі місця та залучати інвестиції

30 000 робочих місць обіцяє щорічно створювати у Львові Петро Писарчук, якщо стане міським головою Львова. Такі наміри кандидат на посаду міського голови Львова задекларував у своїй передвиборчій програмі – про це було зазначено 18 березня під час засідання „круглого столу” „Відкрита політика – відповідальна влада”, який проводила ЛОГО Комітету виборців України.
Кандидат на посаду міського голови Львова Михайло Горний у свою чергу переконаний, що за рахунок створення нових робочих місць на громадських роботах можна вирішити одразу дві проблеми – працевлаштування мешканців та благоустрій міста. На думку Горного громадська робота має оплачуватись з міського бюджету, окрім того, кандидат на міського голову пропонує скасувати міські збори для підприємців, які приймають на роботу понад 60% жінок.
Проблема залучення інвестицій в економіку міста, за даними дослідження ЛОГО КВУ найбільше висвітлюється в програмах кандидатів Володимира Яніва, Петра Писарчука та Михайлого Горного. Останній, зокрема, обіцяє щороку залучати по 1000 доларів інвестицій на кожного львів’янина. Петро Писарчук пропонує встановити мораторій на продаж земельних ділянок для будівництва заправок, торгово-розважальних закладів та інших об’єктів не житлового призначення. Михайло Горний, у свою чергу, якщо стане міським головою Львова обіцяє надавати земельні ділянки будівельним фірмам, які збудують квартири за ціною 250 доларів за квадратний метр. На думку Горного, таким способом за чотири роки можна вирішити проблеми усіх черговиків Львова. Петро Писарчук обіцяє щороку будувати 10 000 квадратних метрів житла, починаючи з 2007 року.
Кандидати на посаду міського голови Остап Одушкін та Володимир Янів, прийшовши на посаду міського голови обіцяють залучати до управління містом ініціативну молодь. Кандидат на міського голову Василь Куйбіда переконаний, що передумовою сталого розвитку міста є рівень освіти мешканців. На його думку треба створити та підтримувати систему безперервної освіти львів’ян.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ