Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Карпюк "загубився" по дорозі з Чечні до Владимирського централу - адвокат

Незаконно засудженого в РФ громадянина України Миколу Карпюка, якого етапували із СІЗО Грозного 5 грудня, досі не доставили до Владимирського централу. Про це написав адвокат Карпюка Ілля Новіков у Facebook.

Як повідомив Новіков, надійшла інформація про те, що 26 грудня Карпюка відправили у розпорядження Владимирського УФСІН (управління федеральної служби виконання покарань) з Іжевська. «Не питайте мене, навіщо його повезли з Чечні до Владимира через Удмуртію», - зазначив адвокат.

За його словами, Карпюка етапували з СІЗО в Грозному 5 грудня до Владимирського централу - ФКУ Т-2 УФСІН Владимирської області.

«Станом на 29 грудня його сюди поки що не привезли. Я сьогодні спеціально з'їздив перевірити, оскільки місцева спецчастина, як правило, по телефону довідок не дає, а на адвокатський запит має право відповідати у встановлений термін - півтора місяця з пересилкою паперів поштою», - відзначив Новіков.

«Це означає, що ще як мінімум два тижні, до кінця новорічних канікул в Росії, ми не будемо знати, де Карпюк і що з ним», - наголосив адвокат.

УНІАН

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ