Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

"Касетний скандал" в управлінні Національної поліції Львівщини отримав логічне завершення

Як повідомила прокурорка Львівщини Ірина Діденко, історія із "статистичним благополуччям" у поліції Львівщини отримала своє завершення.
Керівник слідства області Наталія Харченко та очільник поліції Львівщини Василь Віконський.

Як зазначила Діденко, керівництво Нацполіції поінформувало, що ініційоване прокуратурою службове розслідування завершено.

У його ході підтверджено наявність підстав для притягнення до відповідальності 123 працівників обласного управління Поліції, серед яких і керівниця слідства Наталія Харченко.

Відомо, що до 123 працівників поліції вже застосовані відповідні дисциплінарні стягнення.

Нагадаємо, як повідомляло Гал-інфо раніше, короткий аудіозапис із робочої колегії у Головному управлінні Національної поліції Львівської області оприлюднили у Facebook. На записі, звучить голос ймовірно керівника слідства обласного ГУ Нацполіції Наталії Харченко, призначеної на цю посаду 3 жовтня 2019 року. Голос, який звучить у записі, дає вказівку слідчим не реєструвати злочини без її дозволу.

За результатами оприлюдненої інформації Прокурорка Львівщини Ірина Діденко, скерувала до Голови Нацполіції України лист щодо вжиття заходів для усунення виявлених порушень, надання оцінки організації роботи керівництву ГУ НП у Львівській області та вирішення питання про притягнення до дисциплінарної відповідальності працівників поліції, які допустили ці порушення.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ