Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Катехити Стрийської єпархії отримають благословення на катехитичне служіння

Владика Юліян (Ґбур) вручить благословення на катехитичне служіння 9 грудня 2006 року в рамках святкування Дня катехита. Урочистості розпочнуть Архієрейською Літургією в Кафедральному храмі Успіння Пресвятої Богородиці м. Стрий. На період 2006 – 2007 років благословення на служіння отримають 110 катехитів-мирян єпархії. Повідомив „Гал-іnfо” о. Павло Худ, прес-секретар Стрийської єпархії.
 Після Літургії відбудеться катехитична конференція в приміщенні Стрийського ВПТУ №34 м. Стрий. Конференцію відкриє Владика Юліян, Єпарх Стрийський. Він звернеться до учасників конференції з привітальним словом. Згодом буде представлено три доповіді.
Про важливість проповіді Євангелія та особливості катехитичного служіння доповідатиме о. Михайло Коцуровський, голова Катехитичної комісії Стрийської єпархії. Сестра Єремія Іванишин, голова Катехитичної комісії Коломийсько-Чернівецької єпархії представить доповідь „Об’явлення і його передавання за допомогою євангелізації”.
 Про катехизу в процесі євангелізації та нові форми і методи катехизації доповідатиме Ростислав Шемечко. Він є координатором катехитичних програм Патріаршої Катехитичної комісії УГКЦ, викладач Українського католицького університету.
 Того ж дня у Стрию проходитиме Олімпіада з основ християнської віри. Олімпіада під назвою „Христос – наш Учитель” проводиться в рамках відзначення Року захисту духовного світу дитини 2006. Учасниками Олімпіади будуть близько 100 осіб з шістнадцяти деканатів Стрийської єпархії. Вони є переможцями відбіркових турів Олімпіади, яка проходила спершу на парафіяльному, а відтак на деканальному рівнях в єпархії.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ