Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

«Кажани» двічі обіграли «Юракадемію»

26-27 жовтня відбулися матчі п’ятого туру чоловічої Суперліги України 201819. Їх львівські «кажани» провели на виїзді у Харкові, де змагалися з місцевою «Юракадемією». У обох матчах «Кажани» обіграли суперника.

Результати  матчів несподіванкою не стали. Перша гра, яка відбулася 26 жовтня, завершилася цілковитою перемогою «кажанів»: «Юракадемія» – «Кажани» – 0:3 (22:25, 16:25, 19:25). А от другого дня, 27 жовтня, підопічні Володимира Романцова таки  спробували дати «кажанам» відсіч, виборовши перемогу у другій партії – 25:22. Однак, обіграти львів‘ян у наступних сетах – харків‘янам забракло сил. Тож рахунок матчу – 1:3 (15:25, 25:22, 24:26, 21:25) на користь «Кажанів». Перемога у іграх з «Юракадемією»  забезпечила «кажанам» перше місце у турнірній таблиці Чемпіонату України з волейболу серед чоловічих команд Суперліги: на сьогодні у активі львів‘ян 26 очок.

Додамо, що найближчі матчі ВК «Кажани» знову відбудуться в Харкові. Щоправда цього разу в рамках Кубку України. 2 листопада «кажани» на виїзді гратимуть з «Юракадемією», 3 листопада – з «МХП-Вінниця».

Найближчий домашній матч – 7 листопада. «Барком-Кажани» гратимуть вдома із швейцарською «Лозанною».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ