Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

«Кажани» двічі перемогли у Вінниці

Цими вихідними у Вінниці завершилися матчі одинадцятого туру Чемпіонату України серед чоловічих волейбольних команд Суперліги за участю волейбольного клубу «Барком-Кажани» та місцевого «МХП-Вінниця». У Вінниці львівські «кажани» обіграли суперника у першому матчі із рахунком – 3:0 (25:23, 25:9, 25:21). Рахунок другого ігрового дня 3:1 (25:23, 24:26, 29:27, 25:16) на користь львів‘ян.

Ще напередодні головний тренер «Барком-Кажани» Угіс Крастіньш прогнозував тяжку боротьбу між командами. Однак першого дня очікуваного бою так і не вийшло. Перша партія дійсно  напружена, але далі успіх від вінничан відвертається. Господарі до другої половини гри дійсно лідирували. Однак після настанов тренера під час перерви із рахунком 19:21 - «кажани» виходять на майданчик з кардинально іншим бойовим настроєм. Владислав Діденко та Володимир Тевкун допомагають команді вибороти перемогу - 25:23. Другий сет виглядає для вінничан дійсно сумно. Господарі так і не змогли зібратись після попередньої поразки, в результаті - 25:9. Третій сет більше схожий на боротьбу. Гравці «МХП-Вінниця» оговтались і спробували виправити ситуацію, але знову ж таки безрезультативно: 25:21 на користь «кажанів». Загалом перша гра тривала трохи більше години, а кращим гравцем серед «кажанів» цього дня став Володимир Тевкун.

Щодо другого матчу  - то тут рахунок 3:1. Вінничани таки вирішили реабілітуватись перед своїми вболівальниками. І частково їм це вдається - адже в другому сеті з мінімальним відривом від «кажанів» (24:26)  завойовують перемогу.  Господарі виглядають значно зібраніше та рішучіше, ніж попереднього дня. Свідченням цього є третя партія, де «кажани» фактично вигризають перемогу - 29:27. Далі ще одна перемога команди зі Львова. Тож у підсумку цього дня, як і попереднього, - успіх на боці «Барком-Кажани» - 3:1.

Додамо, що 2-3 березня, під час Чемпіонату України, відбудуться найближчі домашні матчі ВК «Барком-Кажани». «Кажани» прийматимуть вдома команду з Хмельницького ВК «Новатор», яка на сьогодні займає п‘яту сходинку турнірної таблиці.

ВК «Кажани»

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ