Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

«Кажани» двічі вдома обіграли «Буревісник-ШВСМ»

У Львові завершилися ігри 14 туру Чемпіонату України з волейболу серед чоловічих команд Суперліги. Волейбольний клуб «Барком-Кажани» приймав в гостях ВК «Буревісник-ШВСМ» з Чернігова. Обидві гри – на користь «кажанів». Рахунок першого ігрового дня – 3:0 (25:16, 25:12, 25:16), другого 3:1 (25:18, 22:25, 25:21, 25:21).

Першого дня для «кажанів» перемога далась досить легко. Господарі майданчика впевнено атакували та блокували суперника, чим заробляли собі очки. З початку першої партії підопічні Романа Носко з Чернігова вирвались вперед – але не на довго. Буквально за лічені хвили «кажани» догнали та обігнали гостей. І вже тримали лідерство до кінця сету. 25:16 – перемога за львівською командою. У другому сеті «кажани» були не менш рішучіші і налаштовані на перемогу. Тож львівська команда знову попереду і без особливих зусиль перемагає із суттєвим відривом – 25:12. У третьому сеті чернігівчани намагались реабілітуватись та перемінити хід гри, однак не вдалось. Завершальний удар Юрія Семенюка підводить риску всьому матчу та приносить перемогу «Барком-Кажани» – 25:16. І рахунок гри, яка завершилась менш, ніж за годину – 3:0 . Кращим гравцем цього дня став Євген Кісілюк.

Другий ігровий день дещо цікавіший, «Буревісник» зумів завоювати одну перемогу, але загальний рахунок матчу 3:1 знову на користь «кажанів». До речі у другій партії Угіс Крастіньш змінив майже всю стартову шістку, випустивши на майданчик другий склад команди.

Відтак, іграми з «Буревісником» та другою позицією у турнірній таблиці «кажани» завершують участь у регулярних матчах Чемпіонату України з волейболу. Попереду ігри плей-офф.

«Кажани»

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ