Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Казкові фейки. Окупант розповіли про армію «живих мерців» під Авдіївкою

Російські пропагандисти остаточно з’їхали з глузду. Ера «розіп’ятих хлопчиків» та «зґвалтованих бабусь» минула. Тепер росіян годують історіями про «живих мерців» в лавах ЗСУ. В інтерв’ю відомій російській газеті «Ізвестія» представник так званого «оборонного відомства «днр», який щодня зачитує зведення окупантів з лінії розмежування, Едуард Басурін розповів про армію «живих мерців» під Авдіївкою та у Донецькому аеропорту.

Едуард Басурін розповів, що «історії про кіборгів – це не казки».

А далі пішов повний політ фантазії від Едуарда Басуріна у стилі сценаристів популярного американського серіалу «The Walking Dead»  («Ходячі мерці», - ред.).

Зокрема, Басурін розповідає про те, що навіть солдати без голови намагаються вставати і йти в атаку.

Варто зазначити, що це не перший фейк від Едуарда Басуріна. Практично щодня він видає в ефір російських телеканалів свої вигадки про обстріли, замінування, вигадки про «карателів» та «укродиверсантів».

Раніше він повідомляв і про американські танки «Абрамс» на Донбасі, і про литовських снайперш, і про замінування солдатами ЗСУ Авдіївського коксо-хімічного заводу. Таких та подібних історій від Едуарда Басуріна можна наводити безліч.

Варто додати, що через сильні позиції ЗСУ та успішні операції під Авдіївкою окупанти назвали бійців 72-ї бригади "бессмертным полком". Ще у 2014 році через точне відпрацювання поставлених завдань та нанесення великих втрат ворогу окупанти охрестили бійців 72-ї бригади "Чорною бригадою".

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ