Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Кекош Михайло: Потрібно діяти, а не говорити!

Активний громадянин, українець, який не боїться відстоювати інтереси громади, депутат попереднього скликання, голова правління Райспоживспілки - це все про одного з кандидатів на виборах у Кам’янка-Бузькій ОТГ від політичної партії "Наш край", Михайла Кекоша. Журналістка Гал-інфо мала нагоду поспілкуватись з ним.

Чому Ви висуваєте свою кандидатуру на виборах у Кам’янка-Бузькій ОТГ?

Я твердо налаштований зробити те, що почав. Будучи депутатом, я почав реалізовувати проекти, питання яких ніхто навіть не згадував, серед яких є забезпечення постійного водопостачання та налагодження роботи каналізацій у місті Кам’янка-Бузька.

Мені не потрібно розробляти зараз і обіцяти створити щось нове, бо у мене на меті закінчити почате. Як бачимо, одне з найважливіших питань Кам’янки-Бузькою досі залишається каналізація та очисні споруди, стан яких бажає кращого. По-перше, теперішні очисні споруди, які використовуються, не є в належному стані. По-друге, вони не задіяні належним чином у всіх будинках, що може спричинити екологічний колапс так само як і надзвичайні незручності для жителів міста.

Чому зупинився цей проект?

Як відомо, завжди на реалізації проекту постає проблема фінансування. Але тут ми знайшли вирішення цієї дилеми — співфінансування міста та обласної Ради. Однак без мандату я не зміг продовжити роботу над проектом.

На Ваш погляд, які основні проблеми міста?

Основні три першочергові питання — водопостачання, каналізація та садочки. Щодо перших двох, то зрозуміла проблема. Щодо третіх, то давайте розглянемо більш детально. Наприклад, для належного функціонування дитячих дошкільних закладів потрібне регулярне забезпечення якісних продуктів, для харчування дітей. Також потрібно вирішувати проблему умов в яких мають перебувати цілий день діти, там все потребує негайного ремонту.

Більш масштабним за своєю складністю є питання наших шкіл, які за своїм виглядом та харчуванням, далеко не втекли від згаданих садочків.

Але хочу наголосити, що добро та праця це і є запорука успіху, і ми всією громадою зможемо вирішити всі наболілі проблеми нашого краю.

Хочу ще додати, що вдячний людям за їхню підтримку та віру у мене. З вами у мене все вийде!

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ