Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Кендзьор про перерахунки тарифів на тепло відповідно до курсу долара: „Український прорив” виявився „Прокремлівським”

Здійснення перерахунку тарифів на теплопостачання відповідно до курсу долара, виходячи зі стану кожної особи – це погано, бо б’є по бюджету кожної особи, адже зарплати чи пенсії не нараховують відповідно до зміни курсу валюти. Про це сьогодні, 5 листопада, у коментарі „Гал-info” повідомив народний депутат України, голова ЛКО НРУ Ярослав Кендзьор.
Він зазначив, що ринкова ситуація в Україні дуже складна, адже зрозуміла позиція підприємств, які вимагають повної оплати послуг, що надають. „Проте ціни на послуги підносяться, а зарплати у людей залишаються на попередньому рівні”, - наголосив Ярослав Кендзьор.
„Важко зараз говорити про державні програми, до прикладу „Український прорив”, адже на початку вересня Прем’єр-міністр України Юлія Тимошенко зробила „Про кремлівський прорив” тими законами, які вона приймала разом з Партією регіонів та Комуністичною партією”, - наголосив Ярослав Кендзьор.
Нагадаємо, згідно з урядовою постановою щодо порядку формування тарифів на виробництво, транспортування, постачання теплової енергії та послуги з централізованого опалення і постачання гарячої води від 10-го липня 2006 року, розрахунки будуть здійснюватися відповідно до курсу долара.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ