Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Кендзьор пропонує ввести кримінальну відповідальність за пропаганду вождів комунізму

Народний депутат, член Політради партії „За Україну!” Ярослав Кендзьор наголошує, що Володимир Семиноженко пропагує злочинців, підтримуючи ініціативу комуністів зі встановлення в Запоріжжі пам’ятника Сталіну, – повідомила прес-служба ЛОО „За Україну!”

 

Нагадаємо, сьогодні віце-прем’єр з гуманітарних питань Владимир Семиноженко заявив, що він не проти того, щоб комуністи поставили пам’ятник Сталіну в Запоріжжі.

 

Ярослав Кендзьор нагадав, що Сталін, разом з іншими лідерами комуністів, засуджений українським судом по кримінальній справі щодо організаторів Голодомору в Україні 1932-1933 рр. „Як палкий комуніст в минулому, Семиноженко не може не знати, що навіть ХХ та ХХІ з’їзди КПРС засудили Сталіна”, - додав депутат.

 

„Це ще раз підтверджує необхідність найближчим часом ввести кримінальну відповідальність за пропаганду комуністичних та нацистських вождів, їхньої ідеології та символіки”, - наголошує член групи „За Україну!”.

 

„Якщо Семиноженко підтримує ініціативу комуністів щодо встановлення в Запоріжжі пам’ятника Сталіну, то тоді він мав би поїхати урочисто відкривати цей монумент, щоб вся Україна і весь світ побачили як віце-прем’єр-міністр українського уряду вшановує злочинця, якого засуджено українським судом до кримінальної відповідальності”, - зауважив Ярослав Кендзьор.

 

 

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ