Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Керівник Львівщини не розуміє, чому Львів не купив тролейбуси місцевого виробництва

„Я не розумію, чому місто Львів не купило тролейбуси ЛАЗу”, - про це сьогодні під час брифінгу повідомив голова Львівської ОДА Микола Кміть.
За його словами, у випадку купівлі містом тролейбуса, підприємство розрахувалося б із заборгованістю по зарплаті за останні три місяці, що би зняло соціальну напругу на ЛАЗі.
Водночас Кміть зазначив, що місто має аргументи щодо не придбання, серед яких і обмеженість у питанні фінансування покупки. Однак, як каже Кміть, поїзд вже пішов, а тому, зі свого боку, він проводив переговори з керівниками міст обласного підпорядкування стосовно продукції ЛАЗу, деякі з яких висловили своє зацікавлення придбанням техніки.
Нагадаємо, наприкінці 2008 р. Львівська міська рада закупила два тролейбуси у Луцьку, пояснюючи це тим, що за якістю луцькі тролейбуси майже не поступаються львівським, а також значно дешевші: за словами в. о. департаменту житлового господарства Юрія Голеця, один „луцький” тролейбус коштує 900 тис. гривень, а вартість одного тролейбуса виробництва Львівського автобусного заводу - 1,6 млн грн.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ