Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Керівники Донеччини привітали Януковича

Керівники Донецької області Анатолій Близнюк і Володимир Логвиненко від імені всіх жителів регіону направили поздоровлення Віктору Януковичу, що вступив сьогодні на пост Президента України. Про це повідомила прес-служба Донецької облради.

У тексті поздоровлення йдеться:

«У найнепростіший для нашої держави час Ви прийняли на себе велику відповідальність за сьогодення і майбутнє України. Але Ви – донбасівець, а у нас ніхто не пасує перед труднощами, і можливість завжди доведена справою. На цьому новому етапі спільними зусиллями ми всі разом трудитимемося з повною віддачею сил, щоб зробити Україну процвітаючою, духовно сильною, освіченою і свято зберігаючою традиції своїх предків державою.

Хай Ваша відповідальна діяльність завжди ґрунтується на принципах демократії, справедливості, гуманізму, дотримання прав громадян.

Ми – Ваші земляки - упевнені, що життєвий досвід, принциповість, колосальна енергія і відмінне знання ситуації в країні допоможуть Вам уміло знаходити шляхи, сприяючі консолідації зусиль органів влади, місцевого самоврядування, бізнесу і суспільства для успішного проведення важливих політичних і соціально-економічних перетворень, дозволять нам в найближчому майбутньому стати повноправними членами загальноєвропейського політичного і економічного простору.

Від щирого серця бажаємо Вам, Віктор Федорович, міцного здоров'я, мужності, оптимізму, підтримки колег і однодумців, політичного довголіття і успіхів у відповідальній державній діяльності!»

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ