Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Керівники ЛОДА візьмуть участь у панахиді та покладанні квітів до могили Ігоря Лоськіва

29 січня 2006 року керівники Львівської облдержадміністрації візьмуть участь у панахиді та покладанні квітів до могили Ігоря Лоськіва – учасника бою під Крутами — про це повідомили у прес-службі Львівської ОДА.
Голова Львівської облдержадміністрації Петро Олійник окремим доручення зобов’язав галузеві управління протягом січня-лютого організувати проведення учнівської конференції, присвяченої пам’яті героїв Крут та забезпечити відкриття тематичних експозицій і виставок, проведення у навчальних закладах Львівщини тематичних вечорів, конференцій, інших виховних заходів.
У зв’язку з 88-ю річницею героїчної загибелі юнаків у бою під Крутами відділ у справах релігії облдержадміністрації рекомендував єпархіальним управлінням 29 січня провести у храмах області панахиди по вшануванню пам’яті полеглих.
Таке доручення підготовлене відповідно до розпорядження Президента України від 21 січня 2006 року “Про вшанування пам’яті Героїв Крут” та з метою виховання у громадян поваги до історичного минулого українського народу, вшанування пам’яті захисників Вітчизни і у зв’язку з 88-ю річницею героїчної загибелі юнаків у бою під Крутами.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ