Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Керівники Львівської ОДА зустрілися з єрархами УПЦ (КП)

Сьогодні, 23 травня,  у зв’язку з перебуванням Святих мощей Великомучениці Варвари відбулася зустріч заступника голови Львівської ОДА  з гуманітарних питань Тараса Батенка та митрополита Львівського  і Сокальського УПЦ (КП) Андрія Горака.
 Під час  цієї зустрічі обговорювалося питання перебування на території Львівщини та організації перебування Святих мощей Великомучениці Варвари. Про це «Гал-інфо» у коментарі повідомив Тарас Батенко.
 Як зазначив Тарас Батенко, «перебування Святих мощей Великомучениці Варвари - це факт консолідації християн Львівщини». Окрім того, Тарас Батенко розповів, що сьогодні відбулася зустріч голови Львівської ОДА Петра Олійника з Главою УПЦ (КП) Патріархом Філаретом.
«На цій зустрічі, яка теж була присвячена факту перебування святих мощей на території Львівщини, голова ЛОДА Петро Олійник обговорив із Патріархом Філаретом маршрут і перебування святих мощей Великомучениці Варвари на території Львівської області. Зокрема, було обговорено маршрут, котрий пролягатиме через Червоноград, Львів, Самбір та Дрогобич. Окрім цього, Петро Олійник та Патріарх Філарет обговорили питання соціально-економічного та політичного життя, а також питання суспільної моралі», — зазначив Тарас Батенко.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ