Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Керівники Львова та області візьмуть участь у засіданні Координаційної ради з питань підготовки до Євро-2012 за участю Президента

Сьогодні у Києві за участю Президента України відбудеться засідання Координаційної ради з питань підготовки до проведення Євро-2012.
Як повідомили «Гал-info» у прес-службі Львівської міської ради, на засідання Координаційної ради поїхали мер Львова Андрій Садовий та заступник міського голови з питань Євро-2012 Олександр Жаріков.
Також участь у засіданні Координаційної ради візьме т. в. о. голови Львівської обласної державної адміністрації Микола Кміть. Про це «Гал­-info» повідомила керівник прес-служби облдержадміністрації Іванка Попович.
У засіданні Ради візьмуть участь прем’єр-міністр України Юлія Тимошенко, міністр транспорту та зв’язку Йосип Вінський, керівництво міських та обласних держадміністрацій, представники міжнародних та консалтингових компаній, — повідомляє офіційний Інтернет-портал Президента.
Під час цього заходу учасники обговорять стан підготовки об’єктів спортивної та транспортної інфраструктури до Євро-2012, шукатимуть шляхи вирішення проблемних питань, що виникають перед містами, які приймають Євро-2012.
Результатом цієї Ради має стати, зокрема, посилення персональної відповідальності за виконання завдань, необхідних для проведення Євро-2012.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ