Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Керівництво ДБР провело робочу зустріч з Головою Генеральної інспекції Національної поліції Франції

15 листопада керівництво Державного бюро розслідувань провело робочу зустріч Головою Генеральної інспекції Національної поліції Франції Марі-Франс Монеже-Гійомарк та радником з питань кримінальних розслідувань Консультативної місії Європейського Союзу Дмітріюсем Кумашовасем. Про це повідомили в прес-службі ДБР.
Фото надане прес-службою ДБР.

Під час зустрічі Директор Державного бюро розслідувань Роман Труба розповів про формування нового правоохоронного органу, зокрема, проведення найбільш масштабного конкурсу в історії України:

«Для того, щоб сформувати професійну команду ДБР, ми провели конкурс майже на 700 посад, на якій кандидати подали біля 13 тисяч пакетів документів».

При цьому Директор ДБР додав, що одним із пріоритетів Бюро є постійний професійний розвиток працівників.

Водночас Р.Труба звернув увагу на прогалини у законодавці.

«У законі «Про Державне бюро розслідувань» відсутня посада оперуповноваженого, через що ми не можемо оголосити конкурси. На першому етапі будемо співпрацювати з оперативними підрозділами інших правоохоронних органів», – роз’яснив Роман Труба.

Наприкінці зустрічі Роман Труба наголосив, що результатом роботи ДБР стане не кількість кримінальних проваджень, а вироки у судах.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ