Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Керівництво Корпорації КРТ офіційно запросили на підсумкову програму «Хто тут живе?»

Генпродюсер телеканалу ZIK Дмитро Добродомов надіслав офіційне запрошення керівництву Корпорації КРТ на підсумкову програму «Хто тут живе?». Про це йдеться у письмовому зверненні генерального продюсера телеканалу «ZIK» Дмитра Добродомовадо віце- президента«Корпорації КРТ» Світлани Козинець від 16.03.2012. Як зазначається у зверненні, трансляція підсумкової програми відбудеться 4 квітня. Програма не стосуватиметься виключно діяльності Корпорації КРТ».

«Зокрема, одна з тем висвітлюватиме діяльність голови Львівського ОДА Михайла Костюка, котрий має фінансову стосунки з Вашим підприємством. У підсумковій програмі будуть висвітлені всі аспекти цієї резонансної справи, нові факти та докази, котрі з’ясували в ході додаткового розслідування. Позаяк у цих матеріалах фігурують засновники Вашого підприємства та безпосередньо Ви,офіційно запрошуювзяти участь упрямому ефірі програми «Хто тут живе?» на телеканалі ZIK 04.04.12 ( початок 22.00)- віце президента «Корпорації КРТ» Світлану Козинець, засновників Ярослава та Богдана Дубневичів, а також, як і було мною обіцяно, представника трудового колективу ( згідно відповідного письмового доручення від колективу «Корпорації КРТ», - йдеться у запрошенні.

Нагадаємо, 12 березня. ІА Гал-інфо повідомило, що КРТ пропонує телеканалу ЗІК спільно підготувати телепередачу «Хто тут живе?». Віце-президент Корпорації КРТ Світлана Козинець офіційно звернулася до генерального продюсера телеканалу ЗІК Дмитра Добродомова з проханням вказати точну дату виходу у світ телепрограми «Хто тут живе?», яка стосуватиметься Корпорації КРТ.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ