Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Керівництво області нагородило переможців олімпіад, конкурсів та спортивних змагань

30 травня, у сесійній залі Львівської обласної ради відбулося урочисте нагородження учнів - переможців Всеукраїнських олімпіад, конкурсів та спортивних змагань. В урочистості взяли участь голова Львівської обласної ради Мирослав Сеник та керівник облдержадміністрації Петро Олійник. Про це повідомляє прес-служба Львівської облради.
Звертаючись до присутніх у залі, Мирослав Сеник зазначив: „Я щасливий вітати молоду інтелектальну еліту Львівщини та України. Світовий досвід свідчить, що в економіці, яка найбільше спирається на ідеї, а не на капітал - є більша ймовірність реалізації успішних проривів. Зрештою Ви і самі можете спостерігати, як щороку провідні країни світу чи відомі компанії інвестують в освіту та інформаційні технології все більше коштів. Уже за кілька років саме ви будете задавати темп розвитку нашої країни, Ваші досягнення та успіхи формуватимуть імідж України у світі. І тут особливо приємно згадати світові спортивні перемоги львів’ян Яни Шемякіною, Ірини Мерлені, Олега Жеребецького та багатьох інших, які стали можливими завдяки зусиллям викладацького складу Львівського училища фізичної культури, яке давно вже здобуло славу кузні спортивних талантів України. Вірю, що визначні успіхи у різних галузях ще попереду. Певен, що багато з присутніх учнів поповнять список відомих світу талановитих вихідців з Галичини”.
Голова обласної ради також висловив побажання, аби саме сьогоднішні юні інтелектуали вже у найближчому майбутньому формували майбутню українську владу. Мирослав Сеник та начальник головного управління освіти та науки ОДА Павло Хобзей вручили грамоти, цінні подарунки та грошові премії учням, які здобули перемоги в олімпіадах, а також продемонстрували високі результати на європейських та світових спортивних змаганнях. Особливих успіхів з року в рік досягають учні Львівського фізико-математичного ліцею, ЗОШ №№ 4, 28, 53, 62 м. Львова, Стрийської гімназії імені Андрея Шептицького, ЗОШ №2 м. Сокаля тощо. Значну частину переможців і призерів олімпіад, конкурсів, турнірів становлять учні гімназій та ліцеїв – більше 40 відсотків.
Грамоти та грошові премії вручили також педагогам юних переможців.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ