Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Війна з Росією

Керівництво рф розглядає питання створення окупаційної влади на тимчасово окупованих територіях, - Генштаб

Розпочинається тридцять шостий день героїчного спротиву українського народу російському військовому вторгнення. Про це Генеральний штаб Збройних сил України повідомляє у Фейсбуці.

Керівництво РФ розглядає питання створення окупаційної влади на тимчасово окупованих територіях. За наявною інформацією, на території РФ проводиться відбір працівників правоохоронних органів, прокуратур та судів, які в майбутньому будуть відправлені на територію України.

Для реалізації сценарію створення чергової псевдореспубліки на Херсонщині, робота ФСБ РФ, 652-ї групи інформаційно-психологічних операцій та офіцерів 12-го Головного Директора Відзначено оцінку Генштабу РФ. Основний вид діяльності цих підрозділів - так звана "роз'яснювальна робота" з місцевою владою та громадськістю. Інформаційна підтримка надається шляхом показу відео з фіктивними особами.

Морально-психологічний стан російських ворожих військ та рівень мотивації особового складу окупаційних сил до участі у бойових діях залишається низьким та має тенденцію до погіршення. За наявною інформацією, два командири взводів відсторонено від посад у підрозділах 60-ї окремої мотострілецької бригади 5-ї загальновійськової армії Східного військового округу через невиконання ордену до ведення бойових дій. Заступник командира бригади з військово-політичної роботи має прибути в район виконання бойових завдань підрозділу БТГр в Ясинівці Донецької області.

Численні випадки відмови продовжувати службу та небажання підписувати контракти з призовниками зафіксовано у підрозділах Балтійського флоту, зокрема 79-ї окрема мотострілецька бригада 11-го армійського корпусу.

На території Республіки Білорусь зафіксовано рух військової техніки Збройних Сил РФ, ймовірно, з метою перегрупування підрозділів, а також створення резерву для поповнення втрат у людській силі, w еапони та обладнання груп, що діють в Україні.

На територіях Київської області, залишених ворогом, часті випадки замінування території та будівель місцевих мешканців.

Група Сил оборони України продовжує проводити оборонну операцію на Східному, Південно-Східному та Північно-Східному напрямках. На всіх напрямках російського ворога успішно стримують ЗСУ, на деяких - наші війська здійснюють успішні контратаки.

Об'єднані сили на Донецькій та Луганській областях за добу відбили 5 нападів ворога. Наші воїни знищили 10 танків, 18 бронетанкових та 13 одиниць машин, 15 артилерійських систем Ворог зазнав жертв.

Повітряні сили Збройних Сил України за попередню добу збили 7 повітряних цілей – 4 літаки, БПЛА та 2 крилаті ракети. Літаки ВПС продовжують наносити ракетно-бомбові удари по місцях скупчення техніки та робочої сили противника.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ