Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Керівництво турецького «Онуру» блокує створення профспілки на підприємстві

Керівництво турецької фірми «Онуру» блокує створення профспілки на підприємстві. З липня 2014 року іноземна фірма, яка має у своєму штаті 239 працівників та обслуговує 173 найкращі кілометри доріг в області, отримує більше фінансування, ніж колектив зі 1100 працівників, який обслуговує 7,5 тисяч кілометрів доріг на Львівщині. Про це вчора, 8 жовтня, під час публічних дебатів на тему: «Хто матиме якісні дороги на Львівщині після децентралізації влади?», повідомив голова ЛОО профспілки працівників транспорту та шляхового господарства Юрій Кривенко. За інформацією Прес-клубу.

За словами  Юрія Кривенка, працівники української фірми «Львівоблавтодор», працюють лише по два-три дні на тиждень і отримують  мінімальну зарплату. 

"З 239 працівників фірми «Онур», яка сьогодні працює на теренах Львівщини, 218 – українці. Значна частина цих працівників – колишні працівники філій «Львівоблавтодору", - зазначає голова ЛОО профспілки.

За його словами, ці працівники не захищені профспілками Львівщини,  тому що досі не об’єдналися у профспілкову організацію. 

"Ми увесь час натикаємося на спротив керівництва цієї фірми", - додав Юрій Кривенко. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ