Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Керівний склад шахти "Степова" після трагедії пішов на підвищення?

Керівний склад шахти "Степова" після вибуху, який стався 2 березня і внаслідок якого загинуло 8 гірників, пішов на підвищення. Про це Гал-інфо стало відомо із власних джерел.

Гал-інфо

Зокрема йдеться про екс-директора шахти, 37-річного Сергія Смеричанського, який під час трагедії перебував на лікарняному.  Станом на сьогодні чоловік працює на посаді заступника директора з видобутку вугілля ДП "Львіввугілля". Додамо, одразу після трагедії чоловік написав заяву на звільнення за станом здоров'я.

Також підвищення дістав колишній в.о. головного інженера шахти "Степова" Ігор Юрків, тепер чоловік обіймає посаду головного інженера шахти.

Окрім того, в.о. директора шахти Богдан Майдюк (обіймав цю посаду під час вибуху на копальні) нині став заступником директора з видобутку вугілля на шахті "Степова".

Гал-інфо

Журналіст Гал-інфо звернувся із проханням про коментар до прес-служби ДП "Львіввугілля", однак, за словами керівника прес-служби Марини Громик, директор ДП "Львіввугілля" Андрій Дяченко перебуває у відрядженні, його заступник Олег Акімов - на нараді, відтак, ніхто не має змоги розмовляти.

Cвоєю чергою Михайло Волинець, голова Незалежної профспілки гірників України, підтвердив той факт, що керівники шахти, на якій стався вибух, дістали ще кращі посади.

Нагадаємо, 2 березня на шахті "Степова" стався вибух газу метану внаслідок чого загинули 8 гірників, ще близько 20 були поранені.

Як повідомляло Гал-інфо, наступного дня після трагедії  звільнились 40 шахтарів. 

Трагедія на шахті «Степова»: винних не знайшли

Станом на сьогодні на шахті "Степова" новий керівник. Ним став 60-річний Микола Клюка, який у 2013 очолював ДП "Львіввугілля".

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ