Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На шахті "Степова" новий керівник

На шахті "Степова", що входить у ДП "Львіввугілля", новий керівник. Ним став 60-річний Микола Клюка, який у 2013 очолював ДП "Львіввугілля".
фото із вільних джерел

Чоловіка призначили на посаду 12 травня.

Як зазначив у розмові із журналістам голова незалежної профспілки шахти «Степова» Василь Семканич, Микола Клюка досить досвідчена людина у цій сфері,

"Новий директор йде на співпрацю із гірниками, йому вдалось після трагедії підняти моральний дух колективу. Микола Клюка почав ходити до хлопців та говорити із ними", - сказав Василь Семканич.

Довідка

Клюка Микола Іванович народився 20 серпня 1957 року в с. Вишнів Любомльського району Волинської області. Закінчив Нововолинський гірничо-будівельний технікум в 1976 році за спеціальністю «Підземна розробка вугільних родовищ».

Трудову діяльність розпочав на шахті №4 «Нововолинська» в/о «Укрзахідвугілля».
Вищу освіту здобув у Дніпропетровському гірничому інституті, який закінчив у 1984 році за спеціальністю «Будівництво підземних споруд і шахт».
Після закінчення інституту працював на керівних посадах на шахтах  в/о «Краснодонвугілля».
Повний кавалер «Шахтарської слави».
У травні 2011 р. призначений в.о. генерального директора ДП «Львіввугілля», невдовзі став гендиректором. 

Як повідомляло Гал-інфо, колишній директор шахти "Степова" Сергій Смеричанський офіційно перебував на керівній посаді із 30 січня 2016 до 3 травня 2017 . Чоловік написав заяву на звільнення за станом здоров'я.

Трагедія на шахті «Степова»: винних не знайшли

Нагадаємо, 2 березня на шахті "Степова", що входить у ДП "Львіввугілля", стався вибух. Внаслідок надзвичайної події загинуло 8 гірників, ще близько 20 гірників отримали важкі поранення. Наступного дня після трагедії звільнились 40 шахтарів.

Додамо, вчора, 29 травня, Міністр вугільної промисловості й енергетики Ігор Насалик  відвідав шахту «Степова», де розповів подробиці нової концепції вугільної галузі до 2020 року.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ