Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Кількість виборців Львівщини зменшилась приблизно на 84 тисячі, однак місцева влада чомусь про це замовчує – Ігор Шурма

Петро Олійник зможе поставити жирну крапку у темі щодо можливості фальсифікацій виборів та використання адмінресурсу, якщо оприлюднить офіційну цифру мешканців області, які виїхали за кордон, – зазначив Ігор Шурма 21 березня під час прес-конференції. За його словами, за даними голови ЦВК Ярослава Давидовича, у 2005 році кількість виборців Львівщини зменшилась приблизно на 84 тисячі, однак місцева влада чомусь про це замовчує.
Як переконаний Ігор Шурма, завдання номер один, яке стоїть перед Петром Олійником, це здобути якомога більше голосів „Нашої України” у Львівській області. Своєю чергою, Ігор Шурма, якщо стане депутатом Верховної Ради України, Львівської обласної ради чи Львівської міської ради, то вибере все-таки крісло народного депутата, а не залишатиметься в області, щоб чинити опір Петрові Олійнику. Якщо ж Ігор Шурма не стане депутатом ВРУ, то на наступний день він скличе прес-конференцію і повідомить журналістам, яку з рад він обере.
Також народний депутат Ігор Шурма заявляє, що в нього є інформація про те, що голова Львівської ОДА Петро Олійник дав вказівку прослуховувати телефонні розмови всіх кандидатів на міського голову Львова – про це голова Львівського обласного опозиційного блоку „Не так” заявив 21 березня під час прес-конференції.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ