Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Клімкін очолить велопробіг Амстердамом на підтримку України

Як повідомили в прес-службі Міністерства закордонних справ, 2-3 квітня Міністр закордонних справ України Павло Клімкін здійснить робочий візит до Королівства Нідерланди.

"У рамках візиту напередодні референдуму щодо Угоди про асоціацію між Україною та ЄС Павло Клімкін візьме участь в симпозіумі, організованому Інститутом «Нексус» на тему «Битва за Європу», в публічній дискусії з Міністром закордонних справ Нідерландів Бертом Кундерсом, зустрінеться з представниками організацій, які підтримують Україну на референдумі, у масовому заході Maidam, а також проведе низку заходів із ЗМІ: он-лайн чат на платформі Реддіт «Запитай мене будь-що» (Ask me anything), стане гостем політичного ток-шоу «Баутенхоф» та дасть інтерв’ю телевізійним і друкованим виданням", - зазначено в повідомленні.

"3 квітня ініціативна група разом з українськими студентами, що навчаються в голландських ВУЗах, вирішили донести громадянам Нідерландів інформацію про Україну та українців у звичній їм манері: зробити велозаїзд на підтримку України, який має стати міжнародним флешмобом! 

Люди з усього світу, хто пересувається на велосипеді, байку або іншому улюбленому транспорті, можуть приєднуватися у себе вдома до всесвітнього флешмобу 3 квітня!

14-00 годині за голландським часом Павло Клмікін урочисто розпочне велопробіг в Амстердамі, а потім завершить його о 16-00 на центральній площі DAM. Запрошуємо Вас взяти участь і їхати з нами за Україну!

З нами будуть їхати представники всіх українських діаспор, посольства України і ще багато відомих людей!
Слідкувати за акцією можна на сайті: http://iridealong.com/", - повідомлено на Facebook сторінці МЗС України.

Міністр закордонних справ України Павло Клімкін очолить велопробіг в Амстердамі3 квітня ініціативна група разом з укра...

Опубліковано Міністерство закордонних справ України / MFA of Ukraine 1 квітня 2016 р.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ