Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Ключковський вважає, що потрібен закон, який би врегулював порядок діяльності уряду

“У сьогоднішніх політичних реаліях необхідне прийняття Закону “Про Кабінет Міністрів України”, який би врегулював порядок діяльності уряду, – переконаний народний депутат, член президії “Нашої України” Юрій Ключковський. – Я хочу підкреслити – саме уряду, а не Президента чи Секретаріату Президента”.

 Юрій Ключковський відзначив, що останнім часом з боку як посадових осіб Кабінету Міністрів, так і Секретаріату Кабміну, з’явилися спроби перетягування каната на свій бік і перевищення власних повноважень. “Я хочу нагадати, що Секретаріат Кабінету Міністрів - це допоміжна служба, яка лише забезпечує діяльність уряду, а не керує державою”, – наголосив народний депутат, інформує прес-служба «Нашої України». 
 “Прийняття Закону про Кабмін допоможе упорядкувати всі ці речі і вивести діяльність Кабміну у русло Конституції і законодавства України, – підкреслив Юрій Ключковський. – При цьому дуже важливо, щоб такий закон був дуже чітко виписаний, сприяв конструктивній роботі виконавчої влади в Україні, і щоб у ньому не було суперечностей та спроб обмежувати повноваження Президента, бо це не його предмет”.


 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ