Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Коаліція ще не вирішила, як саме пройдуть вибори в Маріуполі – Черненко

Всі фракції коаліції наразі виступають за те, що бюлетені на маріупольські вибори треба друкувати централізовано в Києві, зі ступенями захисту. Про це в ефірі "5 каналу" сказав народний депутат від "Блоку Петра Порошенка" Олександр Черненко.

За його словами, в коаліції наразі триває обговорення, чи відбудуться у Маріуполі нові вибори чи буде завершення того виборчого процесу, який тривав.

"Дискусії ведуться, чи це мають бути нові вибори з новими кандидатами, повністю новим виборчим процесом, чи це нібито пролонговане голосування, але з тими самими кандидатами та, можливо, з новою ТВК, з новими бюлетенями", - зазначив нардеп.

Водночас, за його словами, всі коаліційні фракції єдині в тому, що бюлетені на маріупольські вибори треба друкувати централізовано в Києві, зі ступенями захисту.

"Тут всі фракції коаліції сьогодні говорять: бюлетені на маріупольські вибори треба друкувати централізовано в Києві, зі ступенями захисту, щоб це не повторилося, а все інше це - предмет політичних компромісів", - додав О.Черненко.

Нагадаємо, голова ЦВК Михайло Охендовський вважає, що вирішення питання щодо виборів у Маріуполі та Красноармійську перебуває у виключній компетенції Верховної Ради України.

УНН

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ