Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Коаліція Януковича розпадається

Депутати від "НУ-НС" Микола Круць та Олександр Клименко заявляють, що 3 лютого не голосували за внесення змін до закону про вибори президента.

 

Про це повідомили "ЛІГАБізнесІнформ" у прес-службі "НУ-НС". Обидва депутати заявляють, що в момент голосування були відсутні у сесійній залі й фізично не могли проголосувати за зміни до закону про вибори президента.

 

Як відомо, раніше з аналогічною заявою виступила ще один депутат від фракції "НУ-НС" Ірина Геращенко.

 

Водночас, у опублікованому на сайті Верховної Ради поіменному списку депутатів, які підтримали даний закон, серед інших, числяться прізвища Круць, Клименко й Геращеко.

 

3 лютого на позачерговому засіданні  Верховна Рада ухвалила у другому читанні й у цілому запропонований регіоналами законопроект про внесення змін до закону "Про вибори президента" (щодо організації роботи виборчих комісій).

 

Відповідно до документа, скасовується норма про те, що засідання виборчої комісії є повноважним, якщо в ньому бере участь не менше двох третин від складу комісії, тобто ліквідовано поняття кворуму в діяльності виборчих комісій.

 

Прем'єр-міністр, кандидат у президенти Юлія Тимошенко закликала Президента Віктора Ющенка застосувати право вето на зміни до закону про вибори президента.

 

Однак Ющенко вже підписав цей закон.

 

Українська правда

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ