Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

КОД: прізвища кандидатів від опозиції – провокація

КОДом Львівщини прийнято рішення вважати провокацією появу прізвищ кандидатів у депутати від опозиційних сил, допоки не прийняті основні принципи та критеріїв підготовки до парламентських виборів. Про це повідомив координатор КОДу Львівщини Андрій Мисик.

«Ми вже розробили та оприлюднили критерії, яким повинен відповідати кандидат в народні депутати від КОДу. Зараз опозиційні сили працюють над деталями та уточненнями цих вимог. Окрім того, створено робочу групу, яка займається розробкою механізму проведення попереднього голосування, своєрідного праймеріз. Допоки опозиційні сили нашого регіону не погодять всі принципи та критерії, пов’язані із виборами, появу прізвищ кандидатів від КОДу інакше як провокацією назвати не можна», - заявив Андрій Мисик.

Він також додав, що представники КОДу Львівщини працюють над пакетом законопроектів, які майбутні депутати від опозиції першочергово ініціюватимуть у майбутньому парламенті. Окрім того, сьогодні КОДом Львівщини розробляється план першочергових дій об’єднаної опозиції після обрання у Верховну Раду.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ