Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Колегія Львівської облдержадміністрації оцінила стан кадрової роботи в апараті та структурних підрозділах ОДА

Сьогодні, 19 жовтня, розпочала роботу Колегія Львівської облдержадміністрації, де першим питанням було розглянуто ситуацію у кадровій політиці ОДА.

За словами начальника відділу кадрової роботи Львівської ОДА Ігоря Гарматія, в апараті та структурних підрозділах ОДА працює 14% держслужбовців віком до 30 років, 57,1% — віком 30-50 років та 28,5% — віком більше 50 років. Всі 100% працівників мають вищу освіту, з них 28,5% – кандидати наук та 14,2% – магістри державного управління.
У райдержадміністраціях працює 70% держслужбовців віком до 50 років, старших за 50 років у структурних підрозділах та апаратах ОДА не більш як 30%. Всі держслужбовці районних державних адміністрацій мають вищу освіту, 10% з яких — магістри державного управління.
Як розповів під час доповіді на колегії ЛОДА начальник відділу управління державної служби Головдержслужби України у Львівській області Ігор Микитин, покращення потребує рівень кадрової політики у сільських радах: «Якщо в РДА рівень кадрової політики, скажімо, найкращий, до сільських рад та голів практично не доходить методична інформація, яку готує наше управління».
Окрім того, Ігор Микитин зробив акцент на відсутності у селах відповідної техніки, що значною мірою унеможливлює прогрес кадрової роботи.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ