Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Колегія Миколаївської РДА зобов’язала керівників підприємств-боржників до 1 травня 2006 року забезпечити 50% погашення заборгованості із виплати зарплати

Колегія Миколаївської райдержадміністрації зобов’язала керівників підприємств-боржників до 1 травня 2006 року забезпечити 50% погашення заборгованості із виплати заробітної плати.

Про це йшлося сьогодні, 26 квітня на Колегії Миколаївської райдержадміністрації. Окрім того, на колегії розглянули такі питання: про підсумки роботи територіально-господарського комплексу району та стан виконання бюджету району у І кварталі 2006 року, про роботу із збитковими підприємствами, підприємствами мінімізаторами, підприємствами, в яких середньомісячна зарплата нижча за встановлений мінімум; про стан виконання Закону України “Про правові засади цивільного захисту” та проведення профілактичних заходів відомствами, установами та організаціями з метою попередження травмування та загибелі людей під час виникнення надзвичайних ситуацій; про наслідки комплексної ревізії виконання бюджету Миколаївського району; про стан виконавської дисципліни в апараті та структурних підрозділах райдержадміністрації у 2005 року, повідомляє управління з питань внутрішньої політики Львівської ОДА.
Колегія зобов’язала керівників підприємств-боржників до 1 травня 2006 року забезпечити 50% погашення заборгованості із виплати заробітної плати; керівникам збиткових підприємств вжити дієвих заходів для ліквідації допущених збитків. Управлінню с/г доручено забезпечити надання методичної допомоги у прискоренні оформленні пільгових кредитів для закупівлі матеріально-технічних ресурсів, вжити заходів щодо збільшення поголів’я ВРХ та свиней у приватному секторі та на с/г підприємствах.
Голова Миколаївської райдержадміністрації Василь Кіндрацький відзначив позитивні тенденції у галузі економіки (створено 180 нових робочих місць, збільшились надходження до бюджету, зросли обсяги промислового виробництва на 8% збільшено виробництво промислової та сільськогосподарської продукції тощо.
Також під час Колегії повідомили, що за результатами ревізії в районі виявлено незаконних видатків на суму 49,3 тис. грн. Керівникам перевірених установ і організацій доручено вжити невідкладних заходів щодо повного відшкодування незаконних витрат та усунення інших порушень фінансової дисциплни, внесення до бюджету належних платежів.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ