Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Колегія Жовківської РДА вирішила передбачити кошти для виконання заходів щодо посилення соціального захисту осіб з особливими потребами у 2006 р. у повному обсязі

8 лютого відбулося засідання Колегії Жовківської райдержадміністрації за участю сільських, селищних та міських голів. Члени Колегії заслухали доповідь начальника управління праці та соціального захисту Жовківської райдержадміністрації І. Тимощука про виконання районної комплексної Програми соціальної підтримки та реабілітації інвалідів на 2004-2006рр. Частка людей з особливими потребами постійно зростає у загальній структурі населення. Особливе занепокоєння викликає зростання кількості дітей-інвалідів, інвалідів трудового каліцтва, одиноких інвалідів, по зору, сімей, де проживає 2 і більше інваліди. Повідомили у прес-службі Жовківської РДА.
Станом на 1 січня 2006 року на Жовківщині зареєстровано 5129 інвалідів. На основі доповіді Колегія вирішила виконавцям Програми передбачити кошти для виконання заходів щодо посилення соціального захисту осіб з особливими потребами у 2006р. у повному обсязі; зобов’язати місцеві органи виконавчої влади вжити заходів щодо створення умов для вільного доступу осіб з обмеженими фізичними можливостями до приміщень органів влади, закладів соціального захисту тощо, встановити пандуси. А також проконтролювати умови, пристосовані для людей з обмеженими фізичними можливостями в транспортних засобах.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ