Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Колишній «беркутівець», який п’яним охороняв ОВК, ще працює

Колишній «беркутівець», а нині працівник новоствореного замінника БМОП «Беркут», Спеціального батальйону міліції, не звільнений з роботи. Як повідомили Гал-інфо у ВЗГ ГУ МВС у Львівській області, за цим фактом триває службове розслідування, результат якого оголосять наприкінці наступного тижня.

Як вже повідомляло Гал-інфо з посиланням на ВЗГ ГУМВС України у Львівській області, 25 травня, близько 12.00. в приміщення ОВК 120 (м. Львів, вул. К.Левицького, 67), де перебували працівники міліції та 10 співробітників спецбатальйону міліції, прийшло кілька представників одного з кандидатів у президенти. Між ними та працівниками міліції виникла словесна перепалка.

Прес-служба "Правого сектора" повідомила, що колишній працівник розформованого спецпідрозділу «Беркут» Орест Хомів, який повторно працевлаштувався в міліції, влаштував п’яний дебош в 120 ОВК, що у Львові на вулиці К.Левицького 67.

«Початок виборчого дня чоловік розпочав з чарки, і замість охорони громадського порядку, він навпаки почав заважати членам ОВК виконувати свою роботу. Так, зі слів очевидців, на звертання «Слава Україні!» новоспечений правоохоронець вигукував у приміщенні ОВК «Слава Беркуту!». Більше того, будучи при виконанні службових обов’язків та міліційній формі, чоловік приніс з собою в окружну комісію атрибути розформованого спецпідрозділу міліції берет та значок і хизувався ними перед працівниками та вихвалявся, що він був на Майдані. Працівники ОВК відзняли на телефон «продуктовий набір», що його приніс з собою на роботу правоохоронець. Одна з двох пляшок оковитої, які міліціянт завбачливо прихопив з собою на дільницю, була вже напівпорожньою. Коли один з членів ОВК зробив зухвалому правоохоронцю зауваження, той почав погрожувати йому фізичною розправою і виганяти на вулицю. На місце події виїхали представники «Правого сектору».


Також члени окружкому викликали міліцію та написали відповідну заяву в правоохоронні органи. На їхній подив втихомирювати п’яничку приїхали перші міліційні чини регіону – начальник ГУ МВСУ у Львівській області Дмитро Загарія та керівник Львівського міського управління міліції Сергій Зюбаненко, які чомусь намагалися «вигородити» нетверезого охоронця. «Дебошира у погонах» вони забрали з собою. Викликає подив, в який спосіб колишній «беркутівець» з такими морально-вольовими якостями, який, до того ж, хизується що розганяв демонстрантів на Майдані, зміг пройти переатестацію в правоохоронних органах та знову одягнути міліційну форму!?», - йдеться у повідомленні.

Додамо, що перебування працівника міліції при виконанні у стані алкогольного сп’яніння підтвердила експертиза. За це передбачено звільнення з роботи.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ