Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Команда Жукровського не звільнилась на знак протесту, як обіцяла

Команда юристів Ярослава Жукровського обіцяла звільнитись і піти з львівської юстиції вслід за екс-очільником на знак протесту. Проте працівники проігнорували свій намір і залишились на своїх посадах. Це з'ясувалось сьогодні, 6 лютого, зі слів нової керівниці ГТУ у Львівській області Іванни Смачило під час пре-конференції.
Фото: Олена Ляхович, Гал-інфо

Сама ж Іванна Смачило розповіла, що готова працювати з професійними юристами не залежно від їх стосунків з Ярославом Жукровським.

«Усі охочі працювати, незалежно від ставлення до ситуації, яка склалась напередодні, повинні працювати. Кожен має право на свою думку, незалежно від моїх особистих вподобань. Ми повинні думати про те, як професійно, добросовісно виконувати свої обов’язки – це єдина вимога.

Зараз у нас склався нормальний діалог з усіма працівниками. І навіть ті, хто мав намір звільнитись, дали мені і собі таку можливість працювати разом. Сподіваюсь, що ця ситуація стабілізується. А щодо вакансій, то вони є, але це ті, що були й раніше. Зараз опрацьовуємо оголошення конкурсів на ці вакансії», – запевнила Іванна Смачило. 

Більше відео від Гал-інфо тут.

Олена Ляхович, Гал-інфо.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ