Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Комісія облради, що мала аналізувати подання на звільнення чотирьох голів РДА, ще не готова звітувати

Тимчасова депутатська комісія Львівської обласної ради, уповноважена аналізувати і коментувати соціально-економічний розвиток районів Львівщини на предмет звільнення з посад голів РДА, ще не розпочинала виїзди у райони і не готова звітувати. Про це у коментарі «Гал-info» повідомив заступник голови ЛОР Іван Денькович (БЮТ).
За його словами, питання звіту комісії немає в порядку денному окремим пунктом. «Якщо до 22 червня комісія буде готова прозвітувати, депутати запропонують внести це питання у порядок денний прямо на сесійному засіданні», — заявив Іван Денькович.
Іван Денькович пояснив неготовність комісії проведенням вчорашньої позачергової сесії та сьогоднішньою колегією ЛОДА. «Комісія не виїждала в райони через відсутність вільного часу через позачергову сесію та колегію, очевидно, завтра комісія таки поїде у райони, а на 15.00 заплановане засідання комісії.
Нагадаємо, що створення такої комісії ініціювали депутати облради від БЮТ та ВО «Свобода». Очолює комісію Петро Колодій (ВО «Свобода»).
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ