Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Комуністи не заступатимуться за пам’ятник Леніну, бо переконані, що... його охороняє ЮНЕСКО

Комуністи не заступатимуться за пам’ятник Леніну в Києві, бо переконані, що його охороняє ЮНЕСКО, — повідомив «Гал-info» народний депутат України, голова ЛОО КПУ Олександр Голуб. Як він заявив, пам’ятник комуністичному вождю, який знаходиться на Бесарабській площі у Києві, ніхто не знесе (як того, нагадаємо, 7 листопада збирається вимагати ВО «Свобода»), бо цей пам’ятник знаходиться під охороною ЮНЕСКО. Для довідки, до спадщини ЮНЕСКО в Україні належать лише три об’єкти: Софія Київська, Києво-Печерська Лавра та історичний центр Львова.
 «Ми жодним чином не реагуватимемо на пікети «Свободи», на 7 листопада ми готуємося до святкування річниці Великої жовтневої соціалістичної революції. Я не думаю, що хтось серйозно сприйматиме акції «Свободи». Просто в такий спосіб Тягнибок зайвий раз намагається нагадати про себе виборцям, адже «Свобода»  не пройшла до парламенту і він нікому не потрібен», — наголосив Олександр Голуб.
 Як наголосив головний комуніст області, КПУ категорично проти демонтажу пам’ятника Леніну у Києві, і якщо Київська міська рада погодиться на вимоги «Свободи», хоча й Голуб у цьому дуже сумнівається, то комуністи зроблять все для того, щоб не дозволити це.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ