Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Комуністи обміняли Леніна на Януковича – Борис Беспалий

На превеликий жаль, антикризова коаліція, попри внутрішні тертя, є дієздатною і недооцінювати її можливості немає підстав. Про це  «Гал-іnfо» повідомив народний депутат України Борис Беспалий, відповідаючи на питання, наскільки дієвою є антикризова коаліція.
„В антикризовій коаліції кишенькові васали Партії регіонів СПУ та КПУ інколи дозволяють собі бешкетувати і пустувати, що стосується не надто серйозних для регіоналів питань. Але щодо принципових питань, які обслуговують інтереси олігархів Партії регіонів, комуністи і соціалісти чемно голосують і голосуватимуть. На жаль, ця псевдокоаліція є досить дієвою”, – сказав Борис Беспалий.
„Жодних принципів у антикризовій коаліції немає. Соціалісти голосують за антисоціальний бюджет, а комуністи на чолі із Симоненком уже давно проміняли Леніна на Януковича”, – додав народний депутат.
 Нагадаємо, що протягом цього тижня, після того, як соціалісти, всупереч позиції інших учасників антикризової коаліції – Партії регіонів та Компартії – проголосували за закон про визнання голодомору 1932-33 рр. актом геноциду проти українського народу, окремі експерти почали говорити про те, що антикризова коаліція переживає кризу. Також соціалісти не підтримали наміри коаліції відправити у відставку Юрія Луценка. Необхідні для цього голоси на першому етапі голосування по міністру внутрішніх справ коаліції додали депутати-бізнесмени від БЮТу. 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ