Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Нова функція у Viber: користувачі зможуть самі створювати стікери

Viber став першим додатком для моментального спілкування з вбудованим редактором стікерів. Тепер користувачі можуть здивувати друзів стікерпаками зі своїм зображенням, улюбленими фразами й іншим контентом. Про це повідомили у прес-службі спільноти.
Користувачі Viber зможуть самі створювати стікери

16 вересня 2019 р. - Viber, представив нову функцію ʺСтворити стікерʺ. З її допомогою користувачі можуть придумувати і додавати власні персоналізовані стікерпаки для вираження будь-яких емоцій без слів.

Щоб створити власний стікерпак, користувачеві необхідно:

  • Відкрити редактор на вкладці ʺМагазин стікерівʺ

  •  Увійти в меню стікерів в будь-якому чаті або

  • Зробити фотографію через додаток для її миттєвого редагування.

Один пак може включати до 24 окремих зображень.

Функція ʺРедактор стікерівʺ дозволяє:

  • Змінювати форму стікерів: користувачі можуть змінювати розташування фото, повертати його, наближувати ту чи ту деталь, а також прибирати фон знімки.

  • Дизайн стікера: після того, як ви вибрали форму ʺнаклейкиʺ, зробіть її по-справжньому унікальною, прикрасивши написами, емодзі або навіть іншими стікерами.

Творці стікерпаків самі визначають, чи можуть інші користувачі Viber бачити їх творіння, зазначивши їх як ʺособистіʺ або ʺзагальніʺ. Крім того, користувачі можуть скаржитися адміністрації Viber на стікерпаки, які порушують правила використання програми.

Функція створення стікерів в Viber вже доступна в додатку для Android в магазині Google Play і незабаром з'явиться на iOS і ПК.

Нагадаємо, головне управління ДПС у Львівській області відкрило Facebook сторінку.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ