Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Котельник знову в ринзі

Знаний львівський боксер-професіонал Андрій Котельник, який є володарем титулу інтерконтинентального чемпіона за версією WBA, 21 жовтня в німецькому місті Галле проведе свій наступний поєдинок. Суперником срібного призера олімпійського турніру в Сіднеї-2000 буде Вільям Гонсалес з Панами.
Зазначимо, що обидва боксери за час виступів у професійному ринзі зазнали по дві поразки. Шанувальники таланту львів’янина матимуть змогу цей бій переглянути в телетрансляції, яка розпочнеться 21 жовтня о 22.00 на телеканалі „Мегаспорт”.
Андрій Котельник народився 29 грудня 1977 року у Львові. Срібний призер Олімпіади-2000 у Сиднеї з боксу, заслужений майстер спорту. Наприкінці 2000 року підписав контракт з гамбурзьким клубом „Юніверсум Бокс-Промоушен”, тим самим перейшовши у професіональний бокс. На сьогодні провів 28 поєдинків на професіональному рингу, в яких здобув 26 перемог (11 – нокаутом) і зазнав дві поразки.
Зараз Андрій Котельник посідає 3 місце у рейтингах WBA і WBO, а також 8 місце у рейтингу IBF. Окрім того, львівський боксер-професіонал є на третьому місці у рейтингу Європейського боксерського союзу. Вже цього року імовірно змагатиметься за звання чемпіона світу.
Очолює Благодійний фонд Андрія Котельника, який проводить щорічний Всеукраїнський юнацький турнір на призи срібного призера Олімпіади в Сиднеї Андрія Котельника. Одружений, дружина – Тетяна.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ