Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Ковзанка, яку облаштують на площі Ринок, буде невигідним проектом для інвестора - Андрій Садовий

Сьогодні виконком Львівської міської ради прийняв рішення про погодження встановлення ковзанки на площі Ринок. Вона буде облаштована до нового року. При цьому Андрій Садовий зазначив, що встановлення ковзанки для інвестора не тільки не принесе прибутків, а й буде збитковим.

„Це не просто заливання льоду на площі Ринок, це досить складна і громіздка конструкція, на яку потрібно витратити більш як 600 тисяч, і не гривень, а доларів або євро, я думаю. Але для міста це є добре і вигідно, що площа Ринок взимку буде привабливою для туристів і для мешканців міста”, - зазначив він.
  На запитання журналістів, чи не занадто це дороге задоволення для міста і скільки коштуватиме розвага, мер сказав, що для міста це нічого не коштуватиме, а про вартість послуги йому нічого не відомо. „ Це місце може бути пустим і на ньому може лежати сніг. Мені приємно, що у Львові є фірми, які також дбають про імідж міста, які готові йти на збитки, щоб робити для Львова добрі речі. Не завжди в житті робляться вигідні речі”, - зазначив Андрій Садовий.
Нагадаємо, що згідно з розпорядженням міського голови облаштовуватиме ковзанку товариство з обмеженою відповідальністю Науково-виробнича фірма «Відкриті комп’ютерні системи (ВІКОС)». Уже до 6 листопада, згідно з чинним законодавством, ця фірма має укласти з Галицькою районною адміністрацією договір оренди об’єкта благоустрою.
    

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ