Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Здоров'я

Козицький проінспектує Львівську обласну інфекційну лікарню

Сьогодні, 27 лютого, о 16 годині голова Львівської ОДА Максим Козицький проінспектує Львівську обласну інфекційну клінічну лікарню. Про під час брифінгу повідомив т.в.о. директора департаменту охорони здоров’я Львівської ОДА Андрій Васько, передає кореспондент Ган-інфо.

За його словами, голова Львівської ОДА перевірить стан готовності лікарні на випадок загрози коронавірусу на Львівщині.

Водночас, Андрій Васько заявив, що на території області станом на сьогодні немає жодного випадку захворювання на китайський коронавірус.

Він зазначив, що інфекційна лікарня готова для прийому ймовірних пацієнтів.

Також Васько зазначив, що у санаторію "Немирів" вже провели роботу з працівниками. Від сьогодні починають відселення людей, які перебувають у закладі на санаторно-курортному лікуванні.

Як повідомляло Гал-інфо раніше, саме санаторій "Немирів" готують, як приміщення для обсервації. Як зазначив Андрій Васько, заклад розрахований на 150 місць.

Він додав, що пацієнти, які у санаторії і приймали препарати, продовжать лікування у Львові. наразі у закладі перебуває 70 осіб.

«Це місце безпечне для тих ймовірних пацієнтів, які перебуватимуть на обсервації. У санаторії лікуються люди, які в минулому перенеси туберкульоз. Там проведуть усі необхідні заходи дезінфекції», - сказав Андрій Васько

Він також додав, що на кордонах прикордонники забезпечені засобами чергують бригади екстренно-медичної допомоги.

Нагадаємо, як повідомляло Гал-інфо, мешканців Львівщини, які повертаються з Італії чи Китаю просять заповнити онлайн-форми.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ