Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Козицький закликав Садового перевести на дистанційне навчання усіх школярів

Чьогодні, 16 березня, голова Львівської облдержадміністрації Максим Козицький на своїй сторінці у Facebook звернувся до мера Львова стосовно ситуацією, яка склалась у місті та області із захворюванням на COVID-19. Нижче подаємо текст допису.

Понад тисячу хворих на коронавірус виявили за минулу добу на Львівщині. Це вперше така велика цифра за увесь час пандемії.

На Львівщині за добу підтвердили 1065 випадків COVID-19

616 хворих - львів’яни. Останніми днями ситуація з пандемією в обласному центрі щоразу погіршувалася, однак лише відсьогодні учні 5-11 класів шкіл Львова перейшли на дистанційне навчання. А мер міста Лева коментує таке рішення міської комісії з надзвичайних ситуацій як "перший крок, щоби не потрапити у червону зону".

У Львові починається перший етап локдауну, - Садовий

Шановний Андрію Івановичу, ми вже майже у червоній зоні! Бо перший крок, щоб не потрапити туди, було зроблено на обласній комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій ще 5 березня. Саме тоді ми рекомендували усім закладам загальної середньої, позашкільної, фахової передвищої та вищої освіти незалежно від форми власності, крім закладів дошкільної освіти та спеціальних закладів освіти, перейти на віддалений режим навчання. Напередодні в області виявили 646 хворих. Львів’ян тоді було 273.

Вважаю, на дистанційне навчання зараз мають перейти усі школярі Львова, незалежно від віку. Нам всім слід готуватися до жорсткіших обмежень. Краще попередити спалах, ніж згодом поспіхом гасити полум’я.

Рішення мають бути зваженими, але вчасними. Тепер потрібно подбати про нові ліжкомісця для хворих на COVID-19 не лише у лікарнях, а й поліклініках.

Окрім того, треба налагодити процес вакцинування жителів Львова. Наприклад, учора з 5-ти мобільних бригад у місті працювало лише 4. Вони провели 169 щеплень, хоч за нормами 4 бригади повинні робити щонайменше 320 вакцинувань.

❗ Понад тисячу хворих на коронавірус виявили за минулу добу на Львівщині. Це вперше така велика цифра за увесь час...

Опубліковано Максимом Козицьким Вівторок, 16 березня 2021 р.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ